Kabak Kızartma

Değerlendir:
1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Kabak Kızartma

  1. Teşekküre Gitİndir #1
    Teşekküre Git
    Üye Suna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Bilgi

    Gönderi Başına Git

    Standart Kabak Kızartma



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    15 dakika
    Pişirme Süresi
    20 dakika

    Kabak Kızartma Tarifi İçin malzemeler

    • 2 kabak
    • Yarım su bardağı un
    • Tuz

    Kızartma için;

    • Ayçiçeği yağı
    • 1 su bardağı yoğurt
    • 1 diş sarımsak
    • Pul biber
    • Kekik

    Kabak Kızartma Nasıl Yapılır?
    Kabakları yıkayıp ince halka şeklinde doğrayın. Unu düz bir tabağa alın. Tuz ekleyip karıştırın. Kabakları una bulayın. Ayçiçeğiyağını iyice ısıtın. Kabakları kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürün.

    Sarımsağın kabuklarını soyup yoğurdun içine rendeleyin. Kızarmış kabakları servis tabağına alın. Sarımsaklı yoğurdu üzerine gezdirin. Pul biber ve kekik serperek servis yapın.

    Afiyet olsun.




  2. Suna üyemize teşekkür edenler:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •