Tarçınlı Ve Meyveli Yulaf

Değerlendir:
1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Tarçınlı Ve Meyveli Yulaf

  1. Teşekküre Gitİndir #1
    Teşekküre Git
    Üye Tahsin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Bilgi

    Gönderi Başına Git

    Standart Tarçınlı Ve Meyveli Yulaf



    Kaç Kişilik
    2 kişilik
    Hazırlama Süresi
    -
    Pişirme Süresi
    -

    Tarçınlı Ve Meyveli Yulaf Tarifi İçin malzemeler

    • 200 gr karışık orman meyvesi (frambuaz~böğürtlen~çilek~yaban mersini)
    • 2 tatlı kaşığı bal
    • 75 gr yulaf ezmesi
    • 600 ml süt
    • 1 çubuk tarçın
    • 2 yemek kaşığı süzme yoğurt

    Tarçınlı Ve Meyveli Yulaf Nasıl Yapılır?
    Meyveleri sos tenceresine alıp 1 yemek kaşığı su ekleyin ve orta ateşte 3-4 dakika pişirin. 1 tatlı kaşığı bal ekleyip karıştırın. Süt, çubuk tarçın, yulaf ezmesini bir tencereye alıp orta ateşte 6-7 dakika ısıtın. Ocaktan alıp içine bal ekleyin ve servis tabaklarına aktarın. Üzerine sosuyla birlikte meyveleri ekleyin. Yoğurt ilave ederek servis yapın.   




  2. 2 kişi bu gönderi için Tahsin üyemize teşekkür etti:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •