Tavuk Rosto

Değerlendir:
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Tavuk Rosto

  1. Teşekküre Gitİndir #1
    Teşekküre Git
    Üye Alpay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Bilgi

    Gönderi Başına Git

    Standart Tavuk Rosto



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    25 dakika
    Pişirme Süresi
    40 dakika

    Tavuk Rosto Tarifi İçin malzemeler
    Malzemeler

    • 6 parça tavuk göğsü
    • 2 yumurtanın sarısı
    • 1 su bardağı bezelye
    • 2 yemek kaşığı galeta unu
    • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 1 kırmızı biber
    • 1 sarı biber
    • 1.5 çay kaşığı köri
    • Tuz
    • Karabiber

    Üzeri için

    • 1 su bardağı mısır gevreği
    • 3 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz

    Tavuk Rosto Nasıl Yapılır?

    • Tavuk etlerini mutfak robotunda çekerek kıyma haline getirin. Yumurta sarıları, galeta unu, tuz, karabiber, köri ve zeytinyağı ekleyip tekrar robotta karıştırıp bir kaseye aktarın.
    • Biberlerin çekirdeklerini temizleyip küp şeklinde doğrayın ve bezelye ile birlikte tavuk etine karıştırın.
    • Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Tavuklu karışımı rulo haline getirip tepsiye yerleştirin.
    • Mısır gevreklerini ezerek kırıntı haline getirin. Tuz, karabiber ve ince kıyılmış maydanozları içine karıştırıp rostonun üzerini kaplayın.
    • 190 dereceye ayarlanmış fırında 40-45 dakika kadar pişirin. Fırından çıkartıp 5 dakika beklettikten sonra dilimleyerek sıcak servis yapın.





  2. 3 kişi bu gönderi için Alpay üyemize teşekkür etti:

  3. Teşekküre Gitİndir #2
    Teşekküre Git
    Yeni Üye Huseyinozsu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Bilgi

    Gönderi Başına Git

    teşekkürler çok beğendim deneyeceğim hemen misafirlere yapacağım


Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •