Hamsi Salamura

Değerlendir:
1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Hamsi Salamura

  1. Teşekküre Gitİndir #1
    Teşekküre Git
    Üye Tibet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Bilgi

    Gönderi Başına Git

    Standart Hamsi Salamura



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    15 dakika
    Pişirme Süresi
    -

    Hamsi Salamura Tarifi İçin malzemeler

    • 500 gr hamsi
    • 125 gr kaya tuzu
    • 1.5 limon
    • 1 su bardağı zeytinyağı
    • Çeyrek demet maydanoz

    Hamsi Salamura Nasıl Yapılır?

    • Hamsileri temizleyip yıkayın. Kılçıklarını çıkarıp süzgece alarak sularının süzülmesi için yarım saat bekletin.
    • Geniş bir kaba bir sıra hamsi, üzerine bir sıra kaya tuzu şeklinde dizin. Üzerine limon suyu ilave edip kapağını kapatın ve 1 gece bekletin.
    • Hamsileri zeytinyağı ve ince kıyılmış maydanoza bulayıp kızarmış ekmek üzerine alın ve servis yapın.

    En lezzetli balık soslarına buradan göz atabilirsiniz.
     




  2. Tibet üyemize teşekkür edenler:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •