Wellington Usulü Bonfile

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Wellington Usulü Bonfile

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Alpay

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Wellington Usulü Bonfile



    Kaç Kişilik
    8 kişilik
    Hazırlama Süresi
    20 dakika
    Pişirme Süresi
    40 dakika

    Wellington Usulü Bonfile Tarifi İçin malzemeler

    • 1 büyük parça bütün bonfile
    • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 1 tatlı kaşığı bal
    • 1 yemek kaşığı soya sosu
    • 1 çay kaşığı kekik
    • Tuz
    • Karabiber
    • 4~5 diş sarımsak
    • 3 milföy hamuru
    • 1 yumurta sarısı

    Wellington Usulü Bonfile Nasıl Yapılır?

    • Fırını 180 dereceye ayarlayın. Bonfileyi pişirmeden önce bıçakla 4-5 yerinden ufak kesikler açın ve içlerine kabukları soyulmuş sarımsakları yerleştirin.
    • Zeytinyağı, bal, soya sosu, kekik, tuz ve biberi bir kasede karıştırın. Hazırladığınız sosu bonfilenin her yerine sürün.
    • Döküm bir tavayı iyice ısıtın ve yüksek ateşte bonfileyi çevirerek her tarafının renk değiştirmesini sağlayın (bu işlem bonfilenin daha sonraki pişme aşamasında suyunu kaybetmemesini ve karamelize lezzetinde olmasını sağlar).
    • Bonfileyi bir tabağa alıp ılınması için bekletin. Milföy hamurlarını hafif unlanmış zeminde merdane ile açıp inceltin ve bonfilenin her tarafını kapatacak şekilde sarın.
    • Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine ek yeri alta gelecek şekilde yerleştirin. Artan hamur parçalarıyla figürler yapıp üzerine yapıştırın.
    • Yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 40 dakika pişirin. Dilimleyip servis yapın.





Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •