Karnabahar Kızartması

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Karnabahar Kızartması

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von TosunPaşa

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Karnabahar Kızartması

    Kaç Kişilik: 6-8

    Hazırlama: 10dk

    Pişirme: 15dk


    Karnabahar Kızartması Tarifi İçin Malzemeler

    • 1 orta boy karnabahar
    • 1 su bardağı un
    • 1 şişe maden suyu
    • 1 adet yumurta
    • Tuz, kızartmak için sıvı yağ
    • Yoğurt
    • Sarımsak
    • Dereotu


    Karnabahar Kızartması Tarifi Yapılışı

    1. Karnabahar çiçeklerine ayrılır kaynayan suda 10 dakika haşlanır istenirse kaynama suyuna bir miktar süt eklenir ki kotu koku bastırılsın.
    2. Derin bir kapta un maden suyu yumurta çırpılır, süzülüp, soğuyan karnabaharlarla karıştırılır.
    3. Karışımdan alınıp kızgın yağda kızarana kadar pişirilir.
    4. Yoğurt sarımsak dereotu karıştırılır servis ederken karnabaharların üstüne gezdirilir.



    Tarife Ait Diğer Resimleri



























  2. The Following User Says Thank You to TosunPaşa For This Useful Post:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Stichworte

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •