Maş Fasulyeli Kereviz

Değerlendir:
1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Maş Fasulyeli Kereviz

  1. Teşekküre Gitİndir #1
    Teşekküre Git
    Üye Suna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Bilgi

    Gönderi Başına Git

    Standart Maş Fasulyeli Kereviz



    Kaç Kişilik
    8 kişilik
    Hazırlama Süresi
    15 dakika
    Pişirme Süresi
    20 dakika

    Maş Fasulyeli Kereviz Tarifi İçin malzemeler

    • 8 temizlenmiş kereviz
    • 2 çay bardağı maş fasulyesi
    • 1 soğan
    • 1 havuç
    • 2 dal dereotu
    • 1 portakalın suyu
    • 1 çay bardağı su
    • 8 tatlı kaşığı zeytinyağı
    • 2 çay kaşığı toz şeker 

    Maş Fasulyeli Kereviz Nasıl Yapılır?
    Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım...

    Maş fasulyesini bir gece öncesinden ıslatıp ertesi gün suyla yıkayıp süzün.
    Soğanı soyup kıyın.Havucu soyup zar şeklinde doğrayın.Soğanı bir çay kaşığı tuz ile ovun. Rendelenmiş havucu ekleyip bir kapta harmanlayın.
    Zeytin yağı, su ve portakal suyunu bir kasede karıştırın. Kerevizleri tabanı düz bir tencereye yan yana dizin.Üzerlerine maş fasulyeli karışımı paylaştırıp zeytinyağlı sosu gezdirerek dökün.Şekeri serpin.Kaynayınca çok kısık ateşte kerevizler yumuşayıncaya kadar pişirin. Dereotu ile süsleyip soğuk servis yapın.




Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •