Mozzarela Peynirli Ve Pesto Soslu Tost

Değerlendir:
1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Mozzarela Peynirli Ve Pesto Soslu Tost

  1. Teşekküre Gitİndir #1
    Teşekküre Git
    Üye Mete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Bilgi

    Gönderi Başına Git

    Standart Mozzarela Peynirli Ve Pesto Soslu Tost



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    10 dakika
    Pişirme Süresi
    15 dakika

    Mozzarela Peynirli Ve Pesto Soslu Tost Tarifi İçin malzemeler
    Malzemeler

    • 8 dilim çavdar ekmeği
    • 4 dilim mozzarella peyniri

    Pesto sos için

    • 75 gr çam fıstığı
    • 50 gr ceviz
    • 100 gr taze fesleğen yaprağı
    • 50 gr parmesan peyniri
    • 2 diş sarımsak
    • Yarım su bardağı zeytinyağı
    • Tuz

    Mozzarela Peynirli Ve Pesto Soslu Tost Nasıl Yapılır?
    Çam fıstıklarını ve cevizi yapışmaz yüzeyli tavada ve kısık ateşte hafif kavurun. Ocaktan alıp soğutun. Sarımsak, fesleğen yaprakları, çam fıstığı, ceviz, parmesan peynirini mutfak robotunda veya mermer havanda ezin. Azar azar zeytinyağı ekleyip ezmeye devam edin. Tuzla tatlandırın. Ekmek dilimlerinin üzerine pesto sos sürün. İkişer dilim ekmeğin arasına birer dilim mozzarella peyniri yerleştirin. Isıtılmış tost makinesinin içine ekmekleri yerleştirip kızarana kadar bekletin. Yanında böğüntlenli ve sütlü bir içecekle sıcak servis yapın.




  2. Mete üyemize teşekkür edenler:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •