Terbiyeli Portakallı Kereviz

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Terbiyeli Portakallı Kereviz

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Esengül

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Terbiyeli Portakallı Kereviz



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    -
    Pişirme Süresi
    -

    Terbiyeli Portakallı Kereviz Tarifi İçin malzemeler
    Malzemeler

    • 4 kereviz
    • 2 patates
    • 1 soğan
    • Yarım kilo kemiksiz kuşbaşı et
    • 1 yemek kaşığı salça
    • 1 tatlı kaşığı pul biber
    • 1 tatlı kaşığı tuz
    • 1 limon
    • 2 portakal
    • 1 yumurta
    • 1 yemek kaşığı tereyağı~1 yemek kaşığı zeytinyağı

    Üzeri için

    • 1 dal biberiye

    Terbiyeli Portakallı Kereviz Nasıl Yapılır?
    Kereviz ve patatesleri soyup iri küp şeklinde doğrayın, limonlu suda bekletin.Bir tencerede tereyağı ve zeytinyağını ısıtın.Etleri ekleyin ve rengi değişene kadar kavurun. Soğanı yemeklik doğrayın ve ete ekleyip birkaç dakika birlikte kavurun salça ve 1 çay bardağı sıcak su ilave edip etleri hafif pişirin. Kereviz ve patatesleri ekleyin. Üzerine 1.5 su bardağı sıcak su ve suyunu sıktığınız portakalı ilave edin. Kereviz ve patatesler pişmeye başlayınca ince kıyılmış kereviz yapraklarını ve dilimlenmiş portakalı ekleyin. Tuz ve pulbiber ile tadlandırın. Bir kasede yumurta ve limon suyunu iyice çırptıktan sonra yemeğin suyundan ekleyip terbiyeyi ılındırın. Sebzeler ve etler pişince terbiyeyi tencereye ekleyip bir iki dakika kaynattıktan sonra ateşten alın.Taze biberiye ile süsleyerek servis yapın.



  2. Die folgenden 2 Benutzer sagen Danke zu Esengül für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •