Karnabahar Kızartması

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Karnabahar Kızartması

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Kıdemli Üye TosunPaşa's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Karnabahar Kızartması

    Kaç Kişilik: 6-8

    Hazırlama: 10dk

    Pişirme: 15dk


    Karnabahar Kızartması Tarifi İçin Malzemeler

    • 1 orta boy karnabahar
    • 1 su bardağı un
    • 1 şişe maden suyu
    • 1 adet yumurta
    • Tuz, kızartmak için sıvı yağ
    • Yoğurt
    • Sarımsak
    • Dereotu


    Karnabahar Kızartması Tarifi Yapılışı

    1. Karnabahar çiçeklerine ayrılır kaynayan suda 10 dakika haşlanır istenirse kaynama suyuna bir miktar süt eklenir ki kotu koku bastırılsın.
    2. Derin bir kapta un maden suyu yumurta çırpılır, süzülüp, soğuyan karnabaharlarla karıştırılır.
    3. Karışımdan alınıp kızgın yağda kızarana kadar pişirilir.
    4. Yoğurt sarımsak dereotu karıştırılır servis ederken karnabaharların üstüne gezdirilir.



    Tarife Ait Diğer Resimleri



























  2. The Following User Says Thank You to TosunPaşa For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •