Ton Balıklı Kabak Lokmaları

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Ton Balıklı Kabak Lokmaları

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Alpay

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Ton Balıklı Kabak Lokmaları



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    25 dakika
    Pişirme Süresi
    10 dakika

    Ton Balıklı Kabak Lokmaları Tarifi İçin malzemeler
    Malzemeler

    • 2 kabak
    • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 250 gr ton balığı konservesi
    • 2 yemek kaşığı mayonez
    • 3 taze soğan
    • 10 kornişon turşu
    • Tuz

    Süslemek için

    • Frenk soğanı
    • Dereotu

    Ton Balıklı Kabak Lokmaları Nasıl Yapılır?

    • Kabakları sebze soyucu ile uzunlamasına ince dilimleyin. Üzerlerine fırça ile hafif zeytinyağı sürün ve 180 dereceye ayarlanmış fırında yumuşayıncaya kadar pişirin. Soğumaya bırakın.
    • Ton balığının yağını süzüp bir kaseye alın. Soğanları ve turşuyu ince doğrayıp ekleyin.
    • Mayonez ve tuz ilave edip iyice karıştırın. Kabakların uç kısımlarına balıklı karışımdan yerleştirip rulo şeklinde sarın.
    • Frenk soğanlarını yumuşaması için 5 dakika sıcak suda bekletin ve kabakları bağlayın. Ruloları servis tabağına aktarıp dereotu ile süsleyerek servis yapın.





  2. The Following User Says Thank You to Alpay For This Useful Post:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •