Zeytinyağlı Rezene

Değerlendir:
1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Zeytinyağlı Rezene

  1. Teşekküre Gitİndir #1
    Teşekküre Git
    Üye Mete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Bilgi

    Gönderi Başına Git

    Standart Zeytinyağlı Rezene



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    20 dakika
    Pişirme Süresi
    20 dakika

    Zeytinyağlı Rezene Tarifi İçin malzemeler

    • 4 rezene
    • 1 patates
    • 1 havuç
    • 4 diş sarımsak
    • 1 portakalın suyu
    • 3 defne yaprağı
    • 2 dal dereotu
    • 1 çay kaşığı tane karabiber
    • 1 çay kaşığı toz şeker
    • 1 çay bardağı zeytinyağı
    • 40 gr rokfor veya keçi peyniri
    • Tuz

    Zeytinyağlı Rezene Nasıl Yapılır?
    Temizlenmiş rezeneleri buzlu suda 3 dakika bekletin. Süzüp uzunlamasına ikiye bölün. Büyük boy bir tencereye dizin. Misket büyüklüğünde top şeklinde kesilmiş havucu ve patatesi ilave edin. Ufalanmış defne yapraklarını, kıyılmış sarımsaklar, tuz, şeker, tane karabiberi serpin. En son portakal suyunu ve zeytinyağını ekleyin. Kısık ateşte 20 dakika pişirin. Ocaktan alıp üzerine rendelenmiş rokfor veya keçi peyniri serpip servis yapın.



  2. Mete üyemize teşekkür edenler:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •