Beşamel Soslu Ve Soğanlı Tart

Değerlendir:
1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Beşamel Soslu Ve Soğanlı Tart

  1. Teşekküre Gitİndir #1
    Teşekküre Git
    Üye Tibet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Bilgi

    Gönderi Başına Git

    Standart Beşamel Soslu Ve Soğanlı Tart



    Kaç Kişilik
    8 kişilik
    Hazırlama Süresi
    20 dakika
    Pişirme Süresi
    20 dakika

    Beşamel Soslu Ve Soğanlı Tart Tarifi İçin malzemeler

    • 4 milföy hamuru
    • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 3 soğan
    • 1 yemek kaşığı un
    • 1.5 su bardağı süt
    • 1 yemek kaşığı tereyağı
    • Tuz
    • Karabiber
    • 80 gr rendelenmiş kaşar peyniri
    • 80 gr beyaz peynir

    Beşamel Soslu Ve Soğanlı Tart Nasıl Yapılır?
    Soğanları piyazlık doğrayıp zeytinyağında iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. Tuz, karabiber ekleyip soğumaya bırakın. Tereyağını eritip unu ekleyin ve rengi sararıncaya kadar kavurun. Azar azar süt ekleyip karıştırın. Ocaktan alıp beyaz peynirleri içine ufalayarak karıştırın. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Milföy hamurlarını 15 dakika oda sıcaklığında bekletin. Yuvarlak tart kalıplarını yağlayıp hamurları kalıba yerleştirin. Soğanı içlerine paylaştırıp üzerine beşamel sostan doldurun. En üste rendelenmiş kaşar peyniri serpiştirip 190 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Servis yapın. Afiyet olsun.




  2. Tibet üyemize teşekkür edenler:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •